Horeca – HorecaAdviesBureau.nl Samenwerkingspartner

HorecaAdviesBureau.nl voor Horeca-ondernemers die verder willen kijken is HorecaAdviesBureau.nl dé expert met kennis van zaken. Met onze dienstverlening ondersteunen wij de horeca en recreatiebranche op diverse vlakken met als doel samen ondernemingsgroei te genereren. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan diensten.
Horeca advies / Horeca business intellingence / Online trainingen

Er is behoefte aan ondersteuning

De wereld van de horeca is sterk aan het ontwikkelen en dat vraagt ook om andere kennis en vaardigheden bij de ondernemers. Dat is een flinke uitdaging, vooral ook omdat de traditioneel ondersteunende rol vanuit de leveranciers inmiddels zo goed als verdwenen is. Om ervoor te zorgen dat horecaondernemers één punt hebben waar ze naartoe kunnen met al hun vragen hebben Mark Boelens en Marinus van Dorst het horeca adviesbureau HorecaAdviesBureau.nl opgezet.

Waarom juist wij?

Mark Boelens, ondernemer en directeur van Zwanenberg Advies: “Bij Zwanenberg staan we ook horecaondernemers bij. We verzorgen de belastingaangifte, de salarisadministratie en we implementeren boekhoudsoftware met een koppeling naar hun kassasysteem. Wij zitten al middenin de horeca. We weten wat er speelt en wat er bij komt kijken. Het fijne aan deze groep ondernemers is dat je kunt zeggen wat je denkt. Zij houden, net als wij, van een no-nonsense aanpak. Open en eerlijk, de mouwen oprollen en ervoor gaan.”

Marinus van Dorst, horeca adviseur: “Ik ben 52 jaar en daarvan ben ik al 35 jaar betrokken bij ondernemers in de horeca. Mijn ouders hadden een drankhandel en vroeger ook nog een café. Ik heb jarenlang als manager bij Heineken horeca gewerkt, werkte in de Foodservice en daarna ook nog bij Grolsch. Door mijn jaren in het veld zie ik wat er beter kan, waar er nog winst te behalen is en heb ook altijd veel plezier wanneer ik daar samen met een klant naartoe werk.”

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en onze dienstverlening?
Neem een kijkje op de website HorecaAdviesBureau.nl

Auteur: Frederique Passier Terug naar overzicht

Wilt u een kennismakings- gesprek inplannen?

contact