Online diensten

Zwanenberg Advies maakt actief gebruik van innovatieve mogelijkheden en kansen. We blijven continu vernieuwen om steeds weer in te kunnen spelen op de veranderende wensen en behoeften van ondernemers. Dankzij onze slimme inzet van online diensten kunt u rekenen op gerichte aandacht en passend advies voor verdere groei.

Wij zijn een ervaren leverancier van AFAS ERP software. Dit houdt in dat we u altijd en automatisch een up to date antwoord weten te bieden bij administratieve en automatiseringsvraagstukken. Voor een vast bedrag per maand kunt u voor uw boekhouding en administratie gebruikmaken van de software die altijd en overal beschikbaar is.

Uw persoonlijke AFAS Expert

Met AFAS ERP software kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren. De AFAS Experts bij Zwanenberg Advies kunnen de software op zo’n manier implementeren dat u er direct profijt van heeft. Het gaat hierbij veel verder dan de administratie en digitaal factureren; de software zorgt voor een realtime inzicht in uw cijfers.

Onze vier erkende AFAS Experts zijn:
– Anita Leeijen
– Karin van Zoggel-Lange
– Mike Megens
Roy van Berkom

Wat kunt u met AFAS?

Met AFAS ERP software stroomlijnt u de informatie- en communicatielijnen van uw onderneming waardoor u de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid vergroot. U houdt hierbij continu grip op de processen en hebt altijd inzicht in de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie, alle gegevens liggen vast in één overzichtelijke database. Hierdoor maakt u eenvoudig analyses en overzichten – iets waar u anders veel tijd aan kwijt bent.

De AFAS ERP software ondersteunt u van order en voorcalculatie tot facturatie en debiteurenbeheer aan toe. Dé voordelen:

  • alles-in-één pakket
  • 24/7 online beschikbaar
  • één vast bedrag per maand

Bent u benieuwd of AFAS ook werkt voor u? Download dan nu onze praktische whitepaper.

Ontdek meer over AFAS

Op onze site kunt u meer lezen over de (ervaringen met) AFAS:

– Dubbelinterview met Anita Leeijen en Karin van Zoggel over ondernemen met AFAS
– Klantinterview met Marc Eilers en Marja Ojevaar van C&T technics over de implementatie
– Onze eigen inzet van AFAS en wat dat oplevert voor ons en onze klanten
– Een heldere infographic ‘Is AFAS interessant voor mij?’

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar de kansen die AFAS ERP software uw bedrijf biedt? Onze projectleider Anita Leeijen vertelt u er graag meer over. U kunt een afspraak met haar maken via ons online contactformulier.

Bij Zwanenberg Advies kunt u altijd rekenen op een persoonlijke sparringpartner die meekijkt met uw onderneming. Ontdek onze andere expertises – naast de implementatie van AFAS ERP software – en lees meer over onze diensten.