Dorstlessers voor Horeca-ondernemers die verder willen kijken is Dorstlessers dé expert met kennis van
zaken. Met onze dienstverlening ondersteunen wij de horeca en recreatiebranche op diverse vlakken met als
doel samen ondernemingsgroei te genereren. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan diensten.
Horeca advies / Horeca business intellingence / Online trainingen

http://www.dorstlessers.nl/

 

Bork - partner van Zwanenberg Advies

Bork horeca is een innovatieve partner die Europese technologie presenteert voor de Nederlandse horeca. Van touchscreen, handheld en bar-automatisering tot roosteren en management tools; Bork levert een volledig geïntegreerd systeem om horecaondernemers naar het volgende niveau te brengen. Zwanenberg Loondesk is de partij die hierbij de loonadministratie kan verzorgen; we hebben ons systeem en dat van Bork aan elkaar gekoppeld.

http://www.bork.nl/

 

image001

Het RetailHuys is een nieuw initiatief, waarin we met een aantal andere toonaangevende retailspecialisten de krachten bundelen. Samen beloven we ondernemers een vernieuwende blik én aanpak. Vanuit Zwanenberg Advies zetten we daarbij in op onze eigen expertise: administratieve processing en bedrijfseconomische ondersteuning.

http://retailhuys.nl/

 

Bedrijf Plus helpt werkgevers met complex verzuim, bezwaar bij WIA-keuringen, WGA-herbeoordelingen en verkorten loonsancties.
Waar de arbodienst onafhankelijk adviseert tussen werkgever en werknemer, ondersteunen onze raadgevers eenzijdig aan de kant van de werkgever.
Wij werken oplossingsgericht en zijn uw vraagbaak bij complexe verzuim.
Complex verzuim | Bezwaar WIA-keuring | WGA-herbeoordeling | verkorten loonsancties

http://bedrijfsplus.nl/ 

Qees - partner van Zwanenberg Advies

Qees helpt ondernemers om hun HR op scherp te zetten. Onze betrokkenheid? De medewerkers van Zwanenberg Loondesk zijn de spin in het web voor de klanten van Qees… ze vormen het eerste aanspreekpunt, staan klanten bij met HR advies en ze verzorgen de salarisadministratie.

http://qees.nl/

AFAS software ondersteunt u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Zwanenberg Advies is officieel leverancier én implementatie-deskundige van AFAS ERP software. Uw persoonlijke AFAS expert zorgt ervoor dat de software voor ú werkt, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

https://www.afas.nl/

 

Quro finance is onze samenwerkingspartner op het gebied van financieringen (zowel zakelijk als privé), commercieel onroerend goed en financiële planningen.

https://www.qurofinance.nl/