We zetten onze kennis en ons team van experts slim in om een echte, concrete meerwaarde te creëren voor onze klanten. We kijken niet pas achteraf naar de cijfers; we kijken samen met u proactief vooruit om kansen te benutten. De rol van Zwanenberg Advies is daardoor veel breder en completer.

Sparringpartner

 

Bij Zwanenberg Advies kunt u rekenen op een persoonlijke sparringpartner die meekijkt met uw onderneming. Uw vaste partner staat naast u en adviseert en ondersteunt u waar nodig. De sparringpartner is uitstekend op de hoogte van wat er speelt, binnen uw onderneming én binnen de branche. Hij of zij signaleert verbeterkansen en nieuwe mogelijkheden en deelt ze met u.
Meer lezen klik hier

Loondesk

 

U wilt natuurlijk dat uw medewerkers elke maand netjes op tijd een correct salarisstrookje ontvangen en dat uw salarisadministratie goed op orde is én blijft. Zwanenberg Advies kan ervoor zorgen dat u zelf helemaal geen omkijken heeft naar uw loonadministratie. We nemen u werk uit handen en kunnen altijd zorgen voor een gedetailleerd inzicht in alle gegevens.
Meer lezen klik hier

Administratie

 

Onze medewerkers verzorgen en verwerken uw hele financiële administratie. Ze zorgen voor tussentijdse cijfers en rapportages, debiteuren- en crediteurenoverzichten, begrotingen en/of prognoses, investeringsramingen, btw-aangiften, jaarrekeningen en fiscale aangiften zoals de inkomsten- en vennootschapsbelasting.
Meer lezen klik hier

Online diensten

 

Zwanenberg Advies maakt actief gebruik van innovatieve mogelijkheden en kansen. Dankzij onze slimme inzet van online diensten kunt u rekenen op gerichte aandacht en passend advies voor verdere groei. We zijn ook een ervaren leverancier van AFAS ERP software.
Meer lezen klik hier

Financiering

 

Om vorm te geven aan uw toekomstplannen moet u verstandig kunnen investeren. Als het gaat om de financiering wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Waar de kansen zitten en waar er ruimte is.
Meer lezen klik hier

Fiscaliteiten

 

Veel zakelijke beslissingen hebben ook fiscale consequenties. Onze fiscale specialisten zijn uitstekend op de hoogte van wat moet, wat mag en wat kan. We kunnen u hierdoor gericht adviseren en helpen om de juiste keuzes te maken.
Meer lezen klik hier

Samenwerkingspartners

 

Zwanenberg Advies verzorgt ook diensten voor en via verschillende samenwerkingspartners.
Meer lezen klik hier