‘JIJ maakt een betere WIJ,
En zo zijn we SAMEN MEER!’

(Junior) Financieel Assistent Relatiebeheerder bij Zwanenberg Advies

Ben jij het financiële vakgebied aan het ontdekken? En op zoek naar een bedrijf waar je al jouw net geleerde skills kunt toepassen in de praktijk? Wij zijn op zoek naar (toekomstige) financiële toppers die niet bang zijn voor uitdagingen en verantwoordelijkheid met affiniteit in de financiële administratie. Bij ons krijg je een volwaardige junior functie. Wij geloven namelijk in een werkplek waar je kuntblij doorgroeien en leren. Een plek waar je fouten kan en mag maken.

Jij gaat ervaring op doen bij hét centrum van financiële, administratieve en fiscale kennis. Klanten uit de landelijke horeca en supermarktwereld tot de regionale MKB’ers, waar jij en jouw team de financiële administratie voor doen. Wij adviseren op de belangrijke momenten van de ondernemer en zijn een vertrouwd gezicht voor hen.

Je baan

Met jouw ambities, enthousiasme en leergierige karakter ga je aan de slag met de financiële administratie van onze klanten en de digitalisering van de boekhouding. Je bent hierbij onder andere verantwoordelijk voor;

  • Het verwerken van administraties van onze klanten. Hiervoor vraag je zelfstandig gegevens bij onze klanten op.
  • Het samenstellen van (kleine) jaarrekeningen van o.a. eenmanszaken. En het ondersteunen van de Financiële Relatiebeheerders bij grote jaarrekeningen.
  • Digitaliseren van financiële stukken en processen
  • Je controleert aanslagen en dient eenvoudige bezwaarschriften in.

Wat we verwachten

MBO werk – en denkniveau in een administratieve richting, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Boekhouding of Financiële administratie

Jij bent toe aan een stapje naar meer zelfstandigheid. Zet graag je schouders eronder en wil aan de slag binnen een leuke, groeiende organisatie met een fijne werksfeer.

Een betrokken, flexibel en nauwkeurig persoon. Zichtbaar en ‘dichtbij’ voor klanten; je bent iemand die liever de telefoon pakt om direct een klant te spreken dan dat je een mail stuurt. Je zoek een full-time baan, maar 32-uur is ook bespreekbaar.
Kennis van AFAS is een pré.

Een team waar je energie van krijgt 

We zijn een groeiend bedrijf met een open blik. Daarom willen we altijd kennismaken met nieuw en bewezen talent. Ons bedrijf is een mooie mix van ervaren mensen, groeiers en jonge starters.

Waar je ook werkt bij ons en wat je ook doet, je voelt overal de kracht van samenwerking. Vaak gaat die samenwerking verder dan je eigen team. We zijn meer dan een bedrijf; ook een netwerk waardoor jij – en opdrachtgevers! – makkelijk in verbinding staan met specialisten. Dat netwerk verbreedt je horizon.

We investeren veel in aangename werkplekken en een goede werksfeer. Van koffie tot elke dag vers fruit en een aangename plek om samen te eten; er wordt goed voor je gezorgd.

Goed werk heeft ook alles te maken met vooruit komen. Het geeft energie om steeds meer te kunnen betekenen voor opdrachtgevers en voor collega’s. Iedereen krijgt bij ons kansen om te trainen, iets bij te leren of een studie te volgen. Maar ook in het dagelijkse werk is coaching, inspiratie en teamspirit elke dag van belang.

  • Naast een goed salaris bieden we je een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen.
  • Goede opleidingsmogelijkheden en aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo hebben we o.a. onze eigen academie.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt ons verhaal je aan en zie je jezelf in ons team? Stuur je CV met een motivatie erbij naar recruitment@zwanenbergadvies.nl Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Joyce van Kaathoven via 06-82053314

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.