‘JIJ maakt een betere WIJ,
En zo zijn we SAMEN MEER!’

Secretaresse / Backoffice medewerker bij Zwanenberg Advies B.V.

Een vak met cijfers? Wij zeggen liever: het is een vak van mensen. Sociaal, gezellig met een prettige werksfeer. Zie jij dat ook zo? En ben jij een échte duizendpoot? Dan pas je perfect bij Zwanenberg Advies!

Wij zijn hét centrum van financiële, administratieve en fiscale kennis. Onze klanten bestaan uit MKB’ers uit Midden- en Oost Brabant. Daarnaast vertrouwen ook diverse supermarkten en horecazaken op ons voor de opzet en uitvoering van de administratie, belastingen en advies op alle belangrijke momenten. Voor de supermarkten en horecazaken werken wij landelijk.

Jij al secretaresse/Backoffice medewerker bent een van de drijvende krachten achter een goed team. Verder sta jij onze fijne klanten altijd vriendelijk te woord, help je ze verder waar nodig óf zorgt ervoor dat vragen bij de juiste collega’s komen. Hierbij is een persoonlijke benadering belangrijk en ondersteun jij de interne organisatie op secretarieel, administratief en facilitair gebied.

Je baan

Met jouw ambities, enthousiasme en leergierige karakter ga je aan de slag met de financiële administratie Met jouw ervaring, maar bovenal enthousiasme ben je een betrouwbare, vriendelijke en representatieve collega voor de klant, maar ook voor de rest van het team. Op jou kunnen ze écht bouwen. Hiernaast ben jij verantwoordelijk voor;

 • Het verwerken van administraties van onze klanten. Hiervoor vraag je zelfstandig gegevens bij onze
 • Een klantvriendelijke en efficiënte afhandeling van al het telefoonverkeer.
 • Het ontvangen van bezoekers met een grote glimlach.
 • Beheren van de algemene mailbox en agenda’s.
 • Scannen in combinatie met archiefwerkzaamheden van klant- en financiële gegevens.
 • Het actueel houden van alle CRM klantgegevens in ons systeem.
 • Het bewaken en vastleggen van machtigingen.
 • Processen vastleggen en beschrijven voor ons kwaliteitssysteem en voor onze interne Academie.
 • Het verwerken van alle in- en uitgaande post.
 • Eventuele facilitaire zaken op ons kantoor.

En wanneer jij nog ruimte hebt in je planning, ondersteun jij je collega’s graag waar nodig.

Wat we verwachten

Een relevante opleiding op MBO niveau in een administratieve/secretariële richting.Daarnaast heb je een prettige telefoonstem en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent representaties, werkt secuur, geordend en bent resultaatgericht.Balletjes hooghouden is jouw specialiteit. Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt graag onder druk, want hoe dan ook; onze klant is koning!

Je bent betrokken, flexibel en hebt aandacht voor perfectie en kwaliteit.
Woonachtig in de omgeving Heesch/’s-Hertogenbosch

 • Je zoek een full-time baan.
 • Kennis van AFAS is een pré.

Een team waar je energie van krijgt 

We zijn een groeiend bedrijf met een open blik. Daarom willen we altijd kennismaken met nieuw en bewezen talent. Ons bedrijf is een mooie mix van ervaren mensen, groeiers en jonge starters.

Waar je ook werkt bij ons en wat je ook doet, je voelt overal de kracht van samenwerking. Vaak gaat die samenwerking verder dan je eigen team. We zijn meer dan een bedrijf; ook een netwerk waardoor jij – en opdrachtgevers! – makkelijk in verbinding staan met specialisten. Dat netwerk verbreedt je horizon.

We investeren veel in aangename werkplekken en een goede werksfeer. Van koffie tot elke dag vers fruit en een aangename plek om samen te eten; er wordt goed voor je gezorgd.

Goed werk heeft ook alles te maken met vooruit komen. Het geeft energie om steeds meer te kunnen betekenen voor opdrachtgevers en voor collega’s. Iedereen krijgt bij ons kansen om te trainen, iets bij te leren of een studie te volgen. Maar ook in het dagelijkse werk is coaching, inspiratie en teamspirit elke dag van belang.

 • Naast een goed salaris bieden we je een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen.
 • Goede opleidingsmogelijkheden en aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo hebben we o.a. onze eigen academie.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt ons verhaal je aan en zie je jezelf in ons team? Stuur je CV met een motivatie erbij naar recruitment@zwanenbergadvies.nl Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Joyce van Kaathoven via 06-82053314

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.