(Aankomend) Relatiebeheerder

Wat is jouw uitdaging als (Aankomend) Relatiebeheerder?

Werk jij als Relatiebeheerder graag aan een veelzijdig klantenbestand? Wil jij kunnen sparren en meedenken met ondernemers over financiële, maar ook organisatorische vraagstukken? En wil jij werken binnen een informeel kantoor, waar állesbehalve een pakkencultuur geldt? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou bij Zwanenberg Advies in Heesch!

Zwanenberg Advies heeft op dit moment ongeveer 50 medewerkers in dienst, maar groeit nog steeds. Vanuit het kantoor in Heesch denken ze met hun cliënten mee door ze o.a. bij te staan op (loon)administratief gebied. Maar er wordt verder gekeken dan dat. Door praktisch advies te geven waar de ondernemer echt mee vooruit kan, door interessante bijeenkomsten te organiseren en kennis te delen via de website en nieuwsbrieven. Zwanenberg Advies is goed vertegenwoordigd in de MKB-, Horeca- en Retailmarkt.

Wat zijn jouw hoofdtaken en verantwoordelijkheden?

Als (aankomend) Relatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor je eigen cliëntenportefeuille en daarmee het directe aanspreekpunt voor de cliënt. Je zorgt, in samenwerking met het team van assistent-relatiebeheerders en fiscalisten, voor tijdige oplevering van de jaarrekening en bijbehorende aangiften. Daarnaast ben je op automatiseringsgebied vooruitstrevend en vind je het vanzelfsprekend continu na te denken over verbetering en/of vernieuwing hierin. Adviesopdrachten verzorg je zelfstandig of coördineer je indien het door een andere specialist in de organisatie wordt uitgevoerd. Kortom: de cliënt ziet jou als zijn volwaardig sparringpartner binnen Zwanenberg Advies.

Een greep uit jouw overige werkzaamheden:

 • je stelt zelfstandig (complexere) jaarrekeningen en tussentijdse rapportages op en bespreekt deze met de cliënt;
 • je stuurt assistent-relatiebeheerders aan om het werk tijdig, kwalitatief goed en binnen het gestelde budget te realiseren;
 • je houdt je actief op de hoogte van relevante wettelijke en marktontwikkelingen;
 • ook jouw commerciële activiteiten zet je in bij het aandragen van nieuwe klanten d.m.v. acquisitie en netwerken.

Wat heeft Zwanenberg Advies jou te bieden?

 • Uitstekend salaris (€ 2.500 – € 3.500 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband).
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke kilometers.
 • Zwanenberg Advies betaalt 50% van de pensioenpremie.
 • Interne en externe cursus- en opleidingsmogelijkheden.
 • Flexibele werktijden.
 • Regelmatig leuke personeelsuitjes en iedere dag vers fruit op kantoor.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, met voorkeur in de financiële sector.
 • Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring in het brede werkveld van financiële administratie.
 • Je hebt ervaring met belasting- en boekhoudsoftware; Zwanenberg maakt o.a. gebruik van AFAS en Caseware.
 • Ervaring met financieringstrajecten is een pre.
 • Je hebt de instelling van een ondernemende adviseur.
 • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met automatisering.
 • Je bent woonachtig binnen een reisafstand van maximaal 30 minuten van Heesch.

Waar ga je werken?

Zwanenberg Advies is hét centrum van financiële, administratieve en fiscale kennis en ervaring in de regio Midden- en Oost-Brabant.

Binnen de organisatie wordt er gewerkt vanuit een 3-tal kernwaarden, welke richting en houvast geven bij de dagelijkse werkzaamheden. Alle medewerkers worden geselecteerd, getraind en beoordeeld op de wijze waarop zij invulling geven aan de kernwaarden:

 1. Klantgerichtheid
 2. Betrokkenheid
 3. Flexibiliteit

De medewerkers behartigen de belangen van klanten met betrekking tot de totale bedrijfsproblematiek. Persoonlijke toewijding en betrokkenheid kenmerken deze aanpak. Het vizier is, afhankelijk van wat de klant wil, gericht op de opzet en uitvoering van de administratie als geheel, de salarisadministratie evenals de fiscale aspecten van zowel de bedrijfsmatige als ook persoonlijke activiteiten van klanten. Ook voor deskundige adviezen over automatiseren en bijvoorbeeld subsidievraagstukken kunnen klanten bij Zwanenberg Advies terecht. Wat de organisatie zo leuk maakt, is dat zij niet alleen deskundig, betrokken en ondernemend is, maar tevens een informele en laagdrempelige sfeer kent. Er heerst hier geen pakkencultuur!

Interesse? Solliciteer dan direct!

Steamz ondersteunt Zwanenberg Advies bij het werving & selectie traject, een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Zwanenberg Advies. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier, voor meer informatie over de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Steffen Crooijmans via 06-18258911 of steffen@steamz.nl.