Junior Proces Controller/ICT Vraagbaak

‘JIJ maakt een betere WIJ,
En zo zijn we SAMEN MEER!’

Als administratiekantoor ontzorgen wij ondernemers met het automatiseren van processen. Veranderingen in hoog tempo doorvoeren, zodat de klant weer verder kan met waar hij goed in is: ondernemen.

Wij zijn geen typisch administratiekantoor, want wij zijn meer dan onze

producten. Wij geven administratie voor onze klanten een gezicht.

In teamverband houden we ons constant bezig met de toekomst van onze klanten, waarbij er ook zeker ruimte is voor jouw toekomst. Bij Zwanenberg Advies is er volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een eigen academie, volop expertise om je heen en enthousiaste collega’s.

Klaar voor jouw nieuwe uitdaging?

En wat ga jij dan nu doen?

Met jouw ambities, enthousiasme en leergierige karakter ondersteun je de procesbeheerder en werk je nauw samen met de ontwikkelaars van het proces gestuurd werken. (BPM).

Jij bent dan ook de vraagbaak op ICT gebied voor al je collega’s. Dit doe je onder andere het actueel houden van het handboek, het opstellen van infomails en nieuwsbrieven met de laatste wijzigingen.

Tevens richt je in overleg met de relatiebeheerder processen in voor klanten die op zoek zijn naar een betere, geautomatiseerde werkwijze van hun administratie.

Verder bestaat jouw werkdag o.a. uit;

  • Het zelfstandig uitvoeren van controles met betrekking tot de geautomatiseerde processen en het verzorgen van rapportages hieromtrent;
  • Onderzoeken hoe- en of deze processen daadwerkelijk uitgevoerd worden;
  • Het rapporteren van mismatches;
  • Het aandragen van verbeterprocessen. Jouw ideeën zijn dan ook meer dan welkom!
  • Het uitvoeren en documenteren van de huidige en geautomatiseerde processen;
  • De automatiseringsvraagstukken van klanten in kaart brengen en dit

uitvoeren – begeleiden en controleren;

  • Het beheren van de AFAS applicaties.

En niet te vergeten: gezellige koffiemomenten en lunchpauzes met je collega’s!

Door je kwaliteit, netwerk en ondernemende instelling trek je ook nieuw werk aan: zo draag je ook bij aan acquisitie en de groei van ons bedrijf.

Waar zijn we naar op zoek?

HBO werk – en denk niveau met affiniteit voor het automatiseren van financiële processen.

Een ruime ervaring in Excel en bij voorkeur kennis in AFAS.

Enkele jaren werkervaring; toe aan een stapje naar meer zelfstandigheid.

Een betrokken, flexibel en nauwkeurig persoon. Communicatief vaardig en iemand die graag kritisch naar processen kan kijken en analytisch is ingesteld. Iemand die “out of the box” kan denken en niet de problemen ziet, maar de oplossing!

Zichtbaar en ‘dichtbij’ voor klanten en collega’s; je bent iemand die liever de telefoon pakt om direct een collega te spreken dan dat je een mail stuurt.

Je zoek een fulltime baan, maar 32-uur is ook bespreekbaar.

Een team waar je energie van krijgt 

We zijn een groeiend bedrijf met een open blik. Daarom willen we altijd kennismaken met nieuw en bewezen talent. Ons bedrijf is een mooie mix van ervaren mensen, groeiers en jonge starters.

Waar je ook werkt bij ons en wat je ook doet, je voelt overal de kracht van samenwerking. Vaak gaat die samenwerking verder dan je eigen team. We zijn meer dan een bedrijf; ook een netwerk waardoor jij – en opdrachtgevers! – makkelijk in verbinding staan met specialisten. Dat netwerk verbreedt je horizon.

Daarbij investeren wij veel in aangename werkplekken en een goede werksfeer. Van koffie tot elke dag vers fruit en een aangename plek om samen te eten; er wordt goed voor je gezorgd.

Goed werk heeft ook alles te maken met vooruit komen. Het geeft energie om steeds meer te kunnen betekenen voor opdrachtgevers en voor collega’s. Iedereen krijgt bij ons kansen om te trainen, iets bij te leren of een studie te volgen. Maar ook in het dagelijkse werk is coaching, inspiratie en teamspirit elke dag van belang.

  • Naast een goed salaris bieden we je een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen.
  • Goede opleidingsmogelijkheden en aandacht voor persoonlijk groei en ontwikkeling. Zo hebben we o.a. onze eigen academie.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt ons verhaal je aan en zie je jezelf in ons team? Stuur je CV met een motivatie erbij naar recruitment@zwanenbergadvies.nl Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Joyce van Kaathoven via 0412-475100

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.