Ben jij dé fiscale sparringpartner waar iedereen op kan rekenen?

Fiscaal adviseur bij Zwanenberg Advies

Een vak met cijfers? Wij zeggen liever: het is een vak van mensen. Zie jij dat ook zo, dan pas je perfect bij Zwanenberg Advies. Wij zijn hét centrum van financiële, administratieve en fiscale kennis. Onze klanten bestaan uit MKB’ers uit Midden- en Oost Brabant. Daarnaast vertrouwen ook diverse supermarkten en horecazaken op ons voor de opzet en uitvoering van de administratie, belastingen en advies op alle belangrijke momenten. Voor de supermarkten en horecazaken werken wij landelijk. Waarbij teamwork bij ons centraal staat!

Jij als fiscaal adviseur bent een van de drijvende krachten achter een goed team. Jij hebt een brede fiscale kennis en schakelt professioneel met klanten, partners en collega’s. Een ondernemer weet jou te vinden als het gaat om complexe vraagstukken, welke jij zelfstandig oppakt en helder in kaart brengt voor onze klanten.

Je baan

Met jouw ervaring ben je een betrouwbare adviseur voor relaties. En voor het team ben jij een belangrijke vraagbaak. Jij bent o.a. verantwoordelijk voor;

  • Het verzorgen en controleren van belastingaangiftes, inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.
  • Het adviseren op gebied van financiële planningen, bedrijfsovernames, ondernemers/-familierecht, estate planning en fiscale wet- en regelgeving.
  • De nauwkeurige vastlegging van afspraken, adviezen en verwerkingen in het klantendossier.
  • Het contact houden met de belastingdienst.
  • Belastingaanslagen, bezwaarschriften en beroepsprocedures draai jij je hand niet voor om. Dit is jouw kracht en kun jij zelfstandig mee aan de slag.
  • Het volgen van ontwikkelingen in de markt en in de fiscale wet- en regelgeving; deze vertaal je in kansen voor relaties.

Door jouw kwaliteit, netwerk en ondernemende instelling trek je ook nieuw werk aan: zo draag je ook bij aan acquisitie en de groei van ons bedrijf.

Wat we verwachten

Een afgeronde HBO/WO Fiscale opleiding (Recht of Economie) met als voorkeur een RB of RBc registratie (of in opleiding).

Enkele jaren (3 tot 5) werkervaring en klaar voor een volgende uitdaging. Een ondernemend, betrokken, flexibel en nauwkeurig persoon. Jij bent analytisch sterk, resultaat gericht met een proactieve houding. Zichtbaar en ‘dichtbij’ voor klanten; je bent iemand die liever de telefoon pakt om direct een klant te spreken dan dat je een mail stuurt.

Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Een team waar je energie van krijgt 

We zijn een groeiend bedrijf met een open blik. Daarom willen we altijd kennismaken met nieuw en bewezen talent. Ons bedrijf is een mooie mix van ervaren mensen, groeiers en jonge starters.

Waar je ook werkt bij ons en wat je ook doet, je voelt overal de kracht van samenwerking. Vaak gaat die samenwerking verder dan je eigen team. We zijn meer dan een bedrijf; ook een netwerk waardoor jij – en opdrachtgevers! – makkelijk in verbinding staan met specialisten. Dat netwerk verbreedt je horizon.

We investeren veel in aangename werkplekken en een goede werksfeer. Van goede koffie tot elke dag vers fruit en een aangename plek om samen te eten; er wordt goed voor je gezorgd.

Goed werk heeft ook alles te maken met vooruit komen. Het geeft energie om steeds meer te kunnen betekenen voor opdrachtgevers en voor collega’s. Iedereen krijgt bij ons kansen om te trainen, iets bij te leren of een studie te volgen. Maar ook in het dagelijkse werk is coaching, inspiratie en teamspirit elke dag van belang.

  • Naast een goed salaris bieden we je een pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen.
  • Ontwikkelkansen zijn er volop; met een eigen interne academie en tal van externe mogelijkheden voor training en opleiding.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt ons verhaal je aan en zie je jezelf in ons team? Stuur je CV met een motivatie erbij naar recruitment@zwanenbergadvies.nl Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Joyce van Kaathoven via 06-82053314

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.