“Als het uitdagend wordt,
wil iedere ondernemer graag met jou sparren”

Commercieel adviseur bedrijfsfinancieringen – Credion Maashorst

Een vak met cijfers? Wij zeggen liever: het is een vak van mensen. Zie jij dat ook zo? Dan pas je perfect bij Credion. Wij zijn hét centrum van financiële, administratieve en fiscale kennis. Onze klanten bestaan o.a. uit MKB’ers uit Midden- en Oost Brabant. Teamwork staat bij ons centraal! Deze kennis en kwaliteiten breiden we graag uit met ons grote netwerk, want wij bieden namelijk nét dat stukje meer!

Jij als commerciële, ondernemende adviseur bedrijfsfinancieringen staat klaar voor iedere ondernemer op elk kruispunt in zijn of haar carrière en biedt de beste oplossing voor elke financieringsbehoefte. Hierbij kijk jij graag breed in het netwerk en ga jij zowel met bestaande klanten als nieuwe relaties het gesprek aan. Je bent een commercieel talent en een échte salestopper!

Je baan

Met jouw ervaring en gedrevenheid kun je een financieringsstructuur opstellen die perfect aansluit bij de situatie van onze klanten en help jij hen met groeien naar de toekomst!

 • Je focust je op de klant en achterhaalt welke vraagstukken, behoeften en doelen er zijn. Hierbij analyseer jij de klantsituatie en vertaal je deze in een passend advies.
 • Commerciële kansen zie jij direct! Deze benut je optimaal en je gebruikt hierbij het vermogen binnen jouw netwerk.
 • Jij bent makkelijk, snel en goed bereikbaar. Social Media en netwerkbijeenkomsten zijn voor jou dé ideale plek om je netwerk uit te breiden.
 • Je werkt gestructureerd, kunt prioriteiten stellen en behaalt graag het beste resultaat. Waar nodig breng je verslag uit.
 • Hierbij bied je oplossingen, maar bepaal jij ook de haalbaarheid en/of risico’s van de betreffende financiering(en). Jij ziet namelijk de oplossing en niet het probleem.
 • Je volgt ontwikkelingen in de markt en in de regel- en wetgeving; die vertaal je in kansen voor relaties.
 • Jouw collega’s kunnen op je rekenen. Met moeilijke vraagstukken kunnen ze bij jou terecht! Jij bent namelijk de expert en volgt de ontwikkelingen op financieringsgebied, binnen diverse sectoren.

Wat we verwachten

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van Business Economics, Finance & Controll, Management, Marketing & Sales
 • Sterk analystisch vermogen
 • Commercieel gedreven met enige ervaring op de zakelijke financieringsmarkt
 • Een ondernemende adviseur die niet bang is om het gesprek aan te gaan
 • Aantoonbare vaardigen m.b.t. commerciële acquisitatie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Bovenal gedreven om het beste voor je klant te realiseren.

Een team waar je energie van krijgt 

We zijn een groeiend bedrijf met een open blik. Daarom willen we altijd kennismaken met nieuw en bewezen talent. Ons bedrijf is een mooie mix van ervaren mensen, groeiers en jonge starters.

Waar je ook werkt bij ons en wat je ook doet, je voelt overal de kracht van samenwerking. Vaak gaat die samenwerking verder dan je eigen team. We zijn meer dan een bedrijf; ook een netwerk waardoor jij – en opdrachtgevers! – makkelijk in verbinding staan met specialisten. Dat netwerk verbreedt je horizon.

We investeren veel in aangename werkplekken en een goede werksfeer. Van koffie tot elke dag vers fruit en een aangename plek om samen te eten; er wordt goed voor je gezorgd.

Goed werk heeft ook alles te maken met vooruit komen. Het geeft energie om steeds meer te kunnen betekenen voor opdrachtgevers en voor collega’s. Iedereen krijgt bij ons kansen om te trainen, iets bij te leren of een studie te volgen. Maar ook in het dagelijkse werk is coaching, inspiratie en teamspirit elke dag van belang.

Wij bieden je een mooi, groeiend netwerk om bij aan te sluiten. Een diversiteit aan klantenbestand waar jij je helemaal in kunt uitleven. Ontwikkelkansen mogen volop benut worden, met een eigen interne academie en tal van externe mogelijkheden voor training en opleiding kun jij dit oppakken waar nodig.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt ons verhaal je aan en zie je jezelf in ons team? Stuur je CV met een motivatie erbij naar recruitment@zwanenbergadvies.nl Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Joyce van Kaathoven via 06-82053314.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.