‘JIJ maakt een betere WIJ,
En zo zijn we SAMEN MEER!’

Financieel Assistent Relatiebeheerder bij Zwanenberg Advies

Een vak met cijfers? Wij zeggen liever: het is een vak van mensen. Zie jij dat ook zo, dan pas je perfect bij Zwanenberg Advies. Wij zijn hét centrum van financiële, administratieve en fiscale kennis. Onze klanten bestaan uit MKB’ers uit Midden- en Oost Brabant. Daarnaast vertrouwen ook diverse supermarkten en horecazaken op ons voor de opzet en uitvoering van de administratie, belastingen en advies op alle belangrijke momenten. Voor de supermarkten en horecazaken werken wij landelijk. Dat is teamwerk.

Jij als financieel assistent relatiebeheerder bent graag een toevoeging in een goed team. Ben jij klaar voor een volgende stap? en heb je affiniteit met financiële administratie? Kom dan eens praten bij Zwanenberg Advies.

Vanwege de groei zoeken we versterking voor ons kantoor in Heesch.

Je baan

Met jouw ambities, enthousiasme en leergierige karakter ga je aan de slag met de financiële administratie van onze klanten. Je bent hierbij onder andere verantwoordelijk voor;

 • Het verwerken van de financiële administraties van diverse klanten
 • Het samenstellen van (kleine) jaarrekeningen van BV’s, VOF’s en eenmanszaken. Daarvoor vraag je zelfstandig de gegevens bij onze klanten op.
 • Het opstellen van de IB/VPB aangiftes en verwerken van de gegevens voor de dividendbelasting
 • Je zorgt voor tussentijdse rapportages welke je met de relatiebeheerder bespreekt.
 • Je controleert aanslagen en dient eenvoudige bezwaarschriften in.  
 • In je eigen werkveld ontdek je mogelijkheden om te automatiseren.
 • Het verzorgen van publicatiebalansen en notulen.
 • Je volgt ontwikkelingen in de markt en in de regel- en wetgeving; die vertaal je in kansen voor relaties

Door je kwaliteit, netwerk en ondernemende instelling trek je ook nieuw werk aan: zo draag je ook bij aan acquisitie en de groei van ons bedrijf.

Wat we verwachten

HBO werk – en denkniveau in een administratieve richting, bijvoorbeeld Accountancy of Bedrijfseconomie.

Enkele jaren werkervaring; toe aan een stapje naar meer zelfstandigheid.

Een betrokken, flexibel en nauwkeurig persoon. Zichtbaar en ‘dichtbij’ voor klanten; je bent iemand die liever de telefoon pakt om direct een klant te spreken dan dat je een mail stuurt.

Je zoek een full-time baan, maar 32-uur is ook bespreekbaar.

Kennis van AFAS is een pré.

Een team waar je energie van krijgt 

We zijn een groeiend bedrijf met een open blik. Daarom willen we altijd kennismaken met nieuw en bewezen talent. Ons bedrijf is een mooie mix van ervaren mensen, groeiers en jonge starters.

Waar je ook werkt bij ons en wat je ook doet, je voelt overal de kracht van samenwerking. Vaak gaat die samenwerking verder dan je eigen team. We zijn meer dan een bedrijf; ook een netwerk waardoor jij – en opdrachtgevers! – makkelijk in verbinding staan met specialisten. Dat netwerk verbreedt je horizon.

We investeren veel in aangename werkplekken en een goede werksfeer. Van koffie tot elke dag vers fruit en een aangename plek om samen te eten; er wordt goed voor je gezorgd.

Goed werk heeft ook alles te maken met vooruit komen. Het geeft energie om steeds meer te kunnen betekenen voor opdrachtgevers en voor collega’s. Iedereen krijgt bij ons kansen om te trainen, iets bij te leren of een studie te volgen. Maar ook in het dagelijkse werk is coaching, inspiratie en teamspirit elke dag van belang.

 • Naast een goed salaris bieden we je een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen.
 • Goede opleidingsmogelijkheden en aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo hebben we o.a. onze eigen academie.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt ons verhaal je aan en zie je jezelf in ons team? Stuur je CV met een motivatie erbij naar recruitment@zwanenbergadvies.nl Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Joyce van Kaathoven via 06-82053314.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.