Assistent Relatiebeheerder

Wat is jouw uitdaging als Assistent Relatiebeheerder?

Ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière als Assistent Relatiebeheerder? Werk jij graag aan een veelzijdig klantenbestand? En wil jij werken binnen een informeel kantoor, waar állesbehalve een pakkencultuur geldt? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou bij Zwanenberg Advies in Heesch!

Zwanenberg Advies heeft op dit moment ongeveer 50 medewerkers in dienst, maar groeit nog steeds. Vanuit het kantoor in Heesch denken ze met hun cliënten mee door ze o.a. bij te staan op (loon)administratief gebied. Maar er wordt verder gekeken dan dat. Door praktisch advies te geven waar de ondernemer echt mee vooruit kan, door interessante bijeenkomsten te organiseren en kennis te delen via de website en nieuwsbrieven. Zwanenberg Advies is goed vertegenwoordigd in de MKB-, Horeca- en Retailmarkt.

Wat zijn jouw hoofdtaken en verantwoordelijkheden?

Je stelt jaarrekeningen en tussentijdse rapportages op en werkt fiscale aangiftes uit (o.a. IB en VPB). Ook ga je al snel mee naar klanten. Hierdoor krijg je inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering van de klant, waardoor je zaken goed in hun onderlinge samenhang kunt zien. Oftewel: door jouw frisse kijk op cijfers hebben MKB ondernemers altijd inzicht in hun financiële resultaten. Je wordt begeleid door een enthousiaste relatiebeheerder waar je veel van kunt leren. Ook de diversiteit aan klanten draagt dagelijks bij aan jouw financiële kennis en inzicht. Daarnaast houd je je op de hoogte van relevante wettelijke en marktontwikkelingen.

Wat heeft Zwanenberg Advies jou te bieden?

 • Uitstekend salaris (€ 2.000 – € 3.000 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband).
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke kilometers.
 • Zwanenberg Advies betaalt 50% van de pensioenpremie.
 • Interne en externe cursus- en opleidingsmogelijkheden.
 • Flexibele werktijden.
 • Regelmatig leuke personeelsuitjes en iedere dag vers fruit op kantoor.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau, met voorkeur in de richting Bedrijfseconomie of Finance & Control.
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in het brede werkveld van de financiële sector.
 • Je hebt ervaring met belasting- en boekhoudsoftware; Zwanenberg maakt o.a. gebruik van AFAS en Caseware.
 • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met automatisering.
 • Je bent woonachtig binnen een reisafstand van maximaal 30 minuten van Heesch.

Waar ga je werken?

Zwanenberg Advies is hét centrum van financiële, administratieve en fiscale kennis en ervaring in de regio Midden- en Oost-Brabant.

Binnen de organisatie wordt er gewerkt vanuit een 3-tal kernwaarden, welke richting en houvast geven bij de dagelijkse werkzaamheden. Alle medewerkers worden geselecteerd, getraind en beoordeeld op de wijze waarop zij invulling geven aan de kernwaarden:

 1. Klantgerichtheid
 2. Betrokkenheid
 3. Flexibiliteit

De medewerkers behartigen de belangen van klanten met betrekking tot de totale bedrijfsproblematiek. Persoonlijke toewijding en betrokkenheid kenmerken deze aanpak. Het vizier is, afhankelijk van wat de klant wil, gericht op de opzet en uitvoering van de administratie als geheel, de salarisadministratie evenals de fiscale aspecten van zowel de bedrijfsmatige als ook persoonlijke activiteiten van klanten. Ook voor deskundige adviezen over automatiseren en bijvoorbeeld subsidievraagstukken kunnen klanten bij Zwanenberg Advies terecht. Wat de organisatie zo leuk maakt, is dat zij niet alleen deskundig, betrokken en ondernemend is, maar tevens een informele en laagdrempelige sfeer kent. Er heerst hier geen pakkencultuur!

Interesse? Solliciteer dan direct!

Steamz ondersteunt Zwanenberg Advies bij het werving & selectie traject, een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Zwanenberg Advies. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier, voor meer informatie over de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Steffen Crooijmans via 06-18258911 of steffen@steamz.nl.