Zwanenberg Advies bestaat al sinds 1960. We hebben ontzettend veel ervaring en onze deskundige mensen zijn vertrouwd met de uitdagingen waar ondernemers elke dag weer voor staan. We voelen ons persoonlijk betrokken bij onze klanten en willen het verschil maken. Door ons te blijven ontwikkelen en telkens weer met nieuwe, verrassende oplossingen te komen. Wij blijven in beweging en we zijn er trots op dat we uw onderneming verder kunnen brengen.

Zwanenberg Advies is altijd op zoek naar goed gemotiveerde mensen met een administratieve achtergrond en/of -opleiding.

Staat er voor jou op dit moment geen geschikte vacature of stageplek op deze pagina? Je bent meer dan welkom om ons een open sollicitatie te sturen.

Stuur een sollicitatiebrief voorzien van je cv naar recruitment@zwanenbergadvies.nl dan nemen we contact met je op als er een voor jou relevante functie beschikbaar komt.

We coachen ondernemers en geven sturing aan de groei van hun onderneming. We staan naast ze en we dagen ze uit. Persoonlijk contact en klantkennis vormen daarbij de rode draad. We inspireren ondernemers heel gericht vanuit onze kennis van zaken. Ook u ondersteunen we graag persoonlijk.

Uw sparringpartner kan een beroep doen op een breed team van specialisten.